Einkaufswagen
0 0
Wo ist Molina Chai erhältlich? Blog

Blog

 • Normale thee maken is niet zo ingewikkeld, u vult het glas met kokend heet water en u voegt het theezakje er aan toe. Hoe langer u het theezakje in het glas met kokend water laat staan hoe sterker de thee zal zijn. De thee van Molina Chai maakt u op een hele andere manier klaar. Er is een speciale bereidingswijze gevonden om alle ingrediënten het beste tot hun recht te laten komen in de thee. Er zijn meerdere manieren om de Molina Chai tea te maken, het is maar net welke manier van klaarmaken u het lekkerst vindt. Om daar achter te komen zult u wel eerst alle manieren geprobeerd moeten hebben. Hieronder vindt u verschillende bereidingswijzen om de Chai tea te maken.

  Zelf-eenvoudig-Chai-tea-maken-MolinaChai.nl

  Bereidingswijze Molina Chai tea en Chai latte

  Het nadeel van drinken van Chai thee in de meeste cafés, koffiewinkels of restaurants is dat er vaak veel suiker aan de Chai wordt toegevoegd. Dit is voor een keertje niet erg, maar regelmatig suiker in de thee is slecht voor u. Daarom zijn de Molina Chai thee van ons voorzien van natuurlijke zoetstoffen. Daarmee is de Molina Chai een 100% natuurlijke thee. U kunt er natuurlijk altijd nog zelf voor kiezen om er suiker in te doen, maar voor de mensen die dat niet willen zit er geen suiker in.

  Molina Chai kunt u heel gemakkelijk zelf thuis klaarmaken. Met de Molina Chai maatschep doet u een hoeveelheid Molina Chai in een glas naar keuze. U vult het glas voor een kwart met kokend water en laat hierna het mengsel van Molina Chai erin trekken. Als u de Chai latte wilt maken heeft u diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het glas voor de helft te vullen met kokend water. Laat het Chai latte mengsel erin trekken en voeg hierna de opgewarmde melk toe. De andere mogelijkheid is een eetlepel Molina Chai theemengsel in een glas te doen en daarna kunt u de warme melk toevoegen. Het is maar net welke variant u het meest aanspreekt en die u het lekkerst vindt.

  Gemakkelijk Molina Chai thee bestellen

  Deze verschillende soorten Chai thee zijn heel gemakkelijk en snel te bestellen bij ons in de webshop. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk, zodat u ook zo snel mogelijk kan genieten van de overheerlijke Molina Chai thee. Als u vragen heeft over de thee, of over de bereiding van de thee soorten dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. U kunt ons bellen en ons altijd een mailtje sturen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

  Share:
 • Er zijn wereldwijd heel veel verschillende thee smaken, voor deze diverse soorten thee worden ook heel veel ingrediënten gebruikt. Chai tea is een van die soorten thee en is gelijk ook een hele bijzondere thee. Deze thee wordt samengesteld met bijzondere ingrediënten van over de hele wereld. Om de Chai tea te ontwikkelen hebben wij van Molina Chai jarenlang gezocht naar de juiste combinatie van ingrediënten en de juiste hoeveelheid van deze ingrediënten. Chai tea heeft een unieke smaak die de geest kalmeert. Het was een uitdaging om de verschillende ingrediënten en culturen in een drankje te laten samensmelten, maar onze passie om alleen het beste te leveren aan onze Chai liefhebbers heeft het mogelijk gemaakt. Neem snel een kijkje in ons assortiment Molina Chai tea en bestel direct!

  Wat-is-chai-tea-molinachai-2

  Verschillende Chai tea’s

  Wij hebben de afgelopen jaren veel verschillende soorten Chai tea’s gemaakt. Hiervoor hebben wij diverse soorten ingrediënten gebruikt, elke Chai tea heeft daardoor ook zijn eigen unieke smaak. De ambachtelijk geselecteerde kruiden in combinatie met de zwarte thee van de hoogste kwaliteit, hebben geleid tot een Chai vol liefde van smaken die uw geest en lichaam zullen prikkelen. Onze verschillende smaken zijn zeker het proberen waard, natuurlijk zullen er smaken zijn die u lekkerder vindt dan de andere. Zo hebben wij zoetere soorten thee en wat minder zoete thee smaken. Omdat wij zo veel verschillende smaken hebben zit er voor iedereen wel een smaak bij die hij of zij erg lekker vindt. De Chai tea wordt geleverd in een zeer stijlvolle verpakking, aan deze verpakking kunt u gelijk zien dat het om een bijzondere thee gaat. De Chai tea is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten, er worden alleen maar natuurlijke zoetstoffen gebruikt. Normale suiker zult u dus niet aantreffen in uw overheerlijke Chai tea.

  Molina Chai tea bestellen

  Al deze verschillende soorten Molina Chai tea zijn gemakkelijk online te bestellen in onze webshop. Deze diverse thee soorten van Molina Chai zijn ook erg leuk om cadeau te doen aan mensen die van thee houden, de kans is groot dat ze deze soorten thee nog niet gehad hebben. En wie weet gaat er voor die mensen wel een hele nieuwe wereld open. Voor meer informatie over de Molina Chai tea kunt u een kijkje nemen op onze website. Voor vragen over onze thee kunt u ook contact met ons opnemen en wij vertellen u graag meer over de Chai tea.

  Share:

2 Artikel

Melde dich für den Newsletter an