Winkelwagen
0 0
Waar Te Drinken Blog

  • Molina chai

    Een ideale gelegenheid om  met je dierbaren samen te komen SHOP
  • Molina chai

    Een ideale gelegenheid om  met je dierbaren samen te komen
  • Molina chai

    Een ideale gelegenheid om  met je dierbaren samen te komen

 

HOE BELEEF JE CHAI?

Onze Chai is het resultaat van het ambachtelijk combineren van kwalitatief hoogwaardige kruiden met biologische kokosbloesemsuiker. Dit is het meest natuurlijke zoetmiddel uit de tropen. Door dit te combineren met de voortreffelijkste zwarte thee, hebben we een Chai gecreëerd dat doordrenkt is met liefde en smaken die je lichaam en geest zullen prikkelen. Met Molina Chai kom je het dichtst in de buurt van authentieke Chai. Geniet van deze heerlijke drank uit een tijdloze cultuur, rechtstreeks geleverd bij jou aan de deur.

Molina Chai is bereid met kwalitatief hoogwaardige kruiden in combinatie
met de tropische zoetheid van biologische kokosbloesemsuiker.

Overheerlijke Chai tea of Chai latte kopen van Molina Chai

Chai is het Indiase woord voor thee. De term Chai thee, ook wel Chai Tea genoemd, wordt in Nederland gebruikt als omschrijving voor een drank met pittige kruiden. De pittige kruiden met melk wordt Chai latte genoemd en water met pittige kruiden wordt Chai tea genoemd. Chai is meer dan 5000 geleden ontstaan in India. Er zijn verschillende chaimengsels en ieder mengsel heeft zijn eigen smaak. Dit komt doordat er andere kruiden en ingrediënten worden gebruikt voor het maken van een Chai blend. De meest voorkomende kruiden in de Chai blends zijn gember, kardemom, kaneel, kruidnagel en zwarte peper. Er kunnen ook andere kruiden worden gebruikt en de verhoudingen van de chaimengsels kunnen verschillen. Dit zorgt ervoor dat er veel verschillende smaken Chai thee of Chai latte zijn. Molina Chai is een Chai blend voor Chai tea of Chai latte. Het wordt gemaakt zonder toevoeging van geraffineerde suiker en kunstmatige smaak- en kleurstoffen. Molina Chai is een 100% natuurlijk product en is een warm drankje met een heerlijke nasmaak (gezoet met 100% biologische kokosbloesemsuiker).

Thuis eenvoudig Chai tea of Chai latte maken

Het nadeel van het drinken van Chai thee of Chai latte in de meeste cafés, koffiewinkels of restaurants is dat er vaak veel suikersiroop of suiker aan de Chai thee of Chai latte worden toegevoegd. Af en toe is dit natuurlijk geen probleem, maar het is niet goed om dit regelmatig te drinken. Molina Chai is een 100% natuurlijk product en is gezoet met 100% biologische kokosbloesemsuiker. U kunt Chai tea of Chai latte thuis maken, maar vaak heeft u niet de beschikking over de juiste kruiden. Molina Chai is een chaimengsel, waardoor u eenvoudig en snel Chai thee of Chai latte kunt maken. U bepaald zelf of en hoeveel suiker er toegevoegd wordt en welke melk gebruikt wordt. Met de kant en klare Chai thee blend van Molina Chai is het genieten geblazen. De theemengsels van Molina Chai bestaan uit natuurlijke kruiden en zijn speciaal voor u geselecteerd. Molina Chai maakt het eenvoudig voor u om thuis Chai tea of Chai latte te maken. Met de Molina Chai maatschep doet u een dosis Molina Chai in een glas. U vult uw (kwart) glas met kokend water en laat hierna het mengsel erin trekken. Als u Chai latte wilt maken heeft u meerdere mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om uw glas half te vullen met kokend water. Laat het Chai latte mengsel erin trekken en voeg hierna warme melk toe. Een andere mogelijkheid is een eetlepel Molina Chai theemengsel in een glas te doen. Vervolgens kunt u de warme melk toevoegen.

Authentieke smaak van traditionele Indiase Chai

De liefde voor traditionele Indiase Chai heeft ons naar de meest verre uithoeken van de wereld gebracht om de perfecte ingrediënten te vinden. Dit heeft ervoor gezorgd dat we een bijzondere samenstelling hebben gecreëerd. Het was een uitdaging om verschillende culturen in een drankje te laten samensmelten, maar onze passie om alleen het beste te leveren aan onze Chai liefhebbers heeft het mogelijk gemaakt. De combinatie van zwarte thee en de ambachtelijk geselecteerde kruiden heeft geleid tot een Chai tea vol liefde en smaak. Molina Chai laat u de authentieke Chai ervaren van een eeuwen oude cultuur. Het wordt rechtstreeks en snel bij u thuis bezorgd. Bekijk nu onze webshop voor alle smaken Chai thee en Chai latte. Als u vragen heeft over onze Chai mengsels kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een mail sturen.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF