Winkelwagen
0 0
Waar Te Drinken Blog

Normale thee maken is niet zo ingewikkeld, u vult het glas met kokend heet water en u voegt het theezakje er aan toe. Hoe langer u het theezakje in het glas met kokend water laat staan hoe sterker de thee zal zijn. De thee van Molina Chai maakt u op een hele andere manier klaar. Er is een speciale bereidingswijze gevonden om alle ingrediënten het beste tot hun recht te laten komen in de thee. Er zijn meerdere manieren om de Molina Chai tea te maken, het is maar net welke manier van klaarmaken u het lekkerst vindt. Om daar achter te komen zult u wel eerst alle manieren geprobeerd moeten hebben. Hieronder vindt u verschillende bereidingswijzen om de Chai tea te maken.

Zelf-eenvoudig-Chai-tea-maken-MolinaChai.nl

Bereidingswijze Molina Chai tea en Chai latte

Het nadeel van drinken van Chai thee in de meeste cafés, koffiewinkels of restaurants is dat er vaak veel suiker aan de Chai wordt toegevoegd. Dit is voor een keertje niet erg, maar regelmatig suiker in de thee is slecht voor u. Daarom zijn de Molina Chai thee van ons voorzien van natuurlijke zoetstoffen. Daarmee is de Molina Chai een 100% natuurlijke thee. U kunt er natuurlijk altijd nog zelf voor kiezen om er suiker in te doen, maar voor de mensen die dat niet willen zit er geen suiker in.

Molina Chai kunt u heel gemakkelijk zelf thuis klaarmaken. Met de Molina Chai maatschep doet u een hoeveelheid Molina Chai in een glas naar keuze. U vult het glas voor een kwart met kokend water en laat hierna het mengsel van Molina Chai erin trekken. Als u de Chai latte wilt maken heeft u diverse mogelijkheden. U kunt ervoor kiezen om het glas voor de helft te vullen met kokend water. Laat het Chai latte mengsel erin trekken en voeg hierna de opgewarmde melk toe. De andere mogelijkheid is een eetlepel Molina Chai theemengsel in een glas te doen en daarna kunt u de warme melk toevoegen. Het is maar net welke variant u het meest aanspreekt en die u het lekkerst vindt.

Gemakkelijk Molina Chai thee bestellen

Deze verschillende soorten Chai thee zijn heel gemakkelijk en snel te bestellen bij ons in de webshop. Wij bezorgen de bestelde producten zo snel mogelijk, zodat u ook zo snel mogelijk kan genieten van de overheerlijke Molina Chai thee. Als u vragen heeft over de thee, of over de bereiding van de thee soorten dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. U kunt ons bellen en ons altijd een mailtje sturen. Wij proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

Geef een reactie
Share:

AANMELDEN NIEUWSBRIEF