0 0
Waar Te Drinken Blog

Betaalmethoden

Molina Chai verstuurt alle gegevens in een versleutelde SSL omgeving, zodat alle vertrouwelijke informatie volledig beveiligd is. U kunt tijdens uw betaling ook zelf controleren of u op een beveiligde website zit. U herkent een beveiligde website aan het slotje of sleuteltje boven in de webbrowser of onder aan uw scherm. Het internetadres van de pagina begint met: 'https://' in plaats van 'http://' (de 's' staat voor 'secure').

De prijzen van de producten op de website zijn allemaal inclusief BTW.

BETAALMETHODEN

U kunt op onze webshop met de volgende betaalmethoden betalen:

 • Creditcard (Visa en Mastercard)
 • PayPal
 • iDeal
 • Giropay
 • Multysafepay Wallet
 • Mister Cash (alleen Belgische klanten)

BETALEN MET CREDITCARD

Wanneer u met uw creditcard betaalt, doorloopt u op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met creditcard en vul uw creditcardnummer, de vervaldatum en de validatiecode (CVC-code) van de kaart in. De CVC-code staat op de achterkant van uw creditcard.
 2. Daarna wordt u gevraagd om uw persoonlijke SecureCode in te voeren. Dit wachtwoord is een extra veiligheidsmaatregel waarmee u bevestigt dat u de bevoegde kaarthouder bent, zodat de betaling goed kan worden afgerond. Mocht u nog niet in het bezit zijn van een SecureCode, dan kunt u deze opvragen bij uw bank.
 3. Het aankoopbedrag wordt automatisch van uw creditcard afgeschreven op het moment dat we uw bestelling hebben verstuurd.

BETALEN MET PAYPAL

Wanneer u met PayPal betaalt, dan gaat dit via uw PayPal account. U doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met PayPal.
 2. U wordt nu doorgelinkt naar PayPal, waar u kunt inloggen met uw inloggegevens.
 3. Wanneer de betaling is gelukt wordt u doorgelinkt naar de betaalpagina. Hier ziet u het overzicht van uw bestelling.
 4. Voor meer informatie over PayPal klikt u op deze link.

IDEAL

Wanneer u met iDEAL betaalt, dan gaat dit via internetbankieren. U doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met iDEAL.
 2. Kies uw bank. U komt vervolgens in het betaalprogramma van uw bank terecht, waarmee u met uw gegevens kunt inloggen. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld.
 3. Wanneer de betaling is gelukt komt u op een ‘succes’ pagina, waarna u weer terug wordt doorgelinkt naar de betaalpagina. Hier ziet u het overzicht van uw bestelling.
 4. Voor meer informatie over iDEAL klikt u op deze link.

BETALEN MET MISTERCASH

Wanneer u met MisterCash betaalt, dan gaat dit via internetbankieren (alleen voor Belgische klanten). U doorloopt op de betaalpagina de volgende stappen:

 1. Kies op de betaalpagina voor betalen met MisterCash.
 2. Kies uw bank. U komt vervolgens in het betaalprogramma van uw bank terecht, waarmee u met uw gegevens kunt inloggen. De gegevens van de aankoop zijn al ingevuld.
 3. Wanneer de betaling is gelukt komt u op een ‘succes’ pagina, waarna u weer terug wordt doorgelinkt naar de betaalpagina. Hier ziet u het overzicht van uw bestelling.
 4. Voor meer informatie over MisterCash klikt u op deze link.

BETALING NIET GELUKT

Wanneer uw betaling niet correct is afgerond, kan dit verschillende oorzaken hebben; zoals problemen met de internetverbinding of een technisch probleem bij de bank. Wij adviseren u dan ook om het later nog eens te proberen en/of contact met uw bank op te nemen indien het probleem zich blijft voordoen. Tevens kan het te maken hebben met een verschil in land van herkomst van uw betaalkaart en uw IP-adres. Het betaalsysteem weigert mogelijk uw betaling om fraude te voorkomen. In dat geval adviseren wij u met een andere betaalkaart te betalen of uw bestelling via een ander device te plaatsen.

AANMELDEN NIEUWSBRIEF

Inloggen

Nieuwe klanten

Account aanmaken

Uw wachtwoord vergeten?

Vraag uw wachtwoord hier op

Vul uw e-mailadres hieronder in en wij sturen u een link op om uw wachtwoord te resetten.

* Verplichte velden